Klienterne skriver

Christian, 56 år

14. maj 2011

"Har længe ville arbejde med min vrede, som ofte går ud over mine allerkæreste, samt kunder. Jeg har vidst at det i længden ikke var holdbart, desuden har jeg arbejdet med dette emne mange gange tidligere – i mandegruppe –kropsmassage – terapi, men der er ligesom ikke rigtig kommet noget ud af det. Jeg har flere gange talt med min kone om det og så en dag sad vi og så ”Stjernerne på Slottet” hvor nogle af de medvirkende fik noget der hed Body-SDS, spændende! –gik straks på nettet og fandt Ove."

• "Første behandling 1. november 2010 – Var meget træt, sov tre timer – men havde en god fornemmelse i kroppen - den var godt nok banket igennem."

• "Anden behandling 8. november 2010 – Kørte hjem og var meget overbærende overfor andre bilister – plejer at bande og svovle af dem :-).  Var fuld af energi og meget glad – tog imod min dejlige skønne kone. Føler jeg blevet meget integreret i min egen krop. Mit sexliv har fået en anden dimension."

• "Tredje behandling 15. november 2010 – Har fået en rigtig god behandling af hele kroppen – føler en fantastik ro."

• "Fjerde behandling 6. december 2010. Jeg er blevet meget mere fokuseret og handlekraftig - Er blevet meget mere mand i mit forhold. Medvirker meget mere i mit hjem og tager min plads. Glæder mig allerede til næste behandling."

• "Femte behandling 21. december 2010-Har fået en rigtig god behandling af hele kroppen – føler en fantastik ro."

• "Sjette behandling 18. januar 2011, måtte desværre aflyse min tid d. 4, januar 2010 pga. sygdom. Jeg fik en behandling med fokus på mit højre ben og der er arbejdet med min vrede. Da jeg kom hjem var jeg meget træt – har fundet ud af det er vigtigt at der ikke går mere end 14 dage mellem behandlingerne – ellers er det lidt som at starte forfra "

• "Syvende behandling 31. januar – Ove har arbejdet dybt og det har været en oplevelse – hvor jeg har følt stor sorg og smerte – men samtidig en utrolig forløsning. Lige nu er jeg meget træt – men føler en fornemmelse af lykke. Livet er en gave."

• "Ottende behandling 15. februar 2011 – Der er arbejdet dybt og jeg følte virkelig at mine fødder havde jordkontakt – fuld af energi og livskraft er blevet meget rolig og føler mere overskud end før - Skal arbejde med en ny øvelse."

• "Niende behandling 1. marts 2011 – Ove sagde at han ville prøve at spørge mere ind til hvor det gjorde ondt – arbejdet meget med mine ben igen."

• "Tiende behandling 17. marts Jeg kan mærke på Ove og han giver selv udtryk for at min krop er begyndt at sige fra og han kan ikke rigtig komme ind til kernen."

• "Ellevte behandling 11. april En gentagelse af den 17. marts og Ove anbefaler at jeg bør finde en anden behandler, da kan ikke kan ”nå” ind – det skal understreges at blive behandlet af Ove har haft den betydning for mig at jeg er blevet et meget mere afbalanceret og roligt menneske –det er ikke kun mig der har det sådan det samme siger min omgivelser."