Klienterne skriver

Lars, 55 år

"D. 23/6 - på min fødselsdag - havde jeg som gave modtaget en behandling hos Body-SDS terapeut Ove Christensen i Fredensborg. Lad mig sige med det samme: jeg har aldrig oplevet noget lignende! Den mand kan noget med sine hænder! En stor og ny oplevelse for kroppen!"

"Efter en lille indledende samtale, blev jeg anbragt på briksen, hvor behandlingerne foregår. Herefter begyndte Ove at trykke, strække og massere muskler og led efter et ganske bestemt mønster, og efter en kort stund begyndte virkningerne at indfinde sig. Først var det som en lille summen af insekter under huden, derefter blev påvirkningen gradvist stærkere. Til sidst føltes det som en hjord af heste, der dundrede rundt inde i min krop! En stor og mærkelig, men også rar fornemmelse. Ove vidste hele tiden, hvor langt jeg var i behandlingen samt hvor meget jeg kunne tåle. Ud over at være et meget behageligt og rart menneske, er han yderst seriøs og grundig."

"Jeg skal til en behandling til på torsdag. Det glæder jeg mig til! Prøv en Body-SDS behandling, jeg tror ganske enkelt ikke du vil fortryde det!"