Klienterne skriver

Lasse, 32 år

"Jeg har kommet hos Ove gennem godt halvandet år nu, og i den tid er bestemt givet godt ud."

"Jeg har i tidens løb forsøgt mig med mange forskellige behandlingsformer for at komme mine mange spændinger til livs og jeg må sige at Body-SDS er det mest effektive jeg har prøvet til dato. Jeg døjer med en bygningsfejl i min ryg kaldet Scheuermann. Det er en svækkelse af et antal led i rygsøjlen som resulterer i, at musklerne bliver sat på overarbejde for at kompensere for svagheden og for at opretholde en ret holdning. Det har betydet at jeg i mange år næsten konstant havde smerter i min ryg."

"Jeg har ligeledes haft et liv med mange prøvelser og det har resulteret i flere perioder med stress og depression til følge og i mit tilfælde har det påvirket min krop en hel del."

"Jeg er selv uddannet massør og fitnessinstruktør og kan derved mærke og høre at Ove har en stor viden og forståelse af hvordan krop, sind og smerter fra spændte muskler hænger sammen."

"Min oplevelse af Oves behandlinger er en bedre kontakt med min krop og en markant lettelse af mine spændinger og smerter i ryggen, samt en forståelse af hvordan krop og sind hænger sammen."

"Udover Oves evner som behandler, så oplever jeg Ove som en rar og sympatisk mand, der tager sig god tid til den enkelte. Han er oprigtigt interesseret i ens ve og vel og er til stede her og nu. Han er ikke bleg for at dele ud af egne erfaringer og giver sig gerne tid til en snak om livet på godt og ondt. Det er utrolig vigtigt for mig at mærke en ægte og nærværende behandler når jeg lægger mig på briksen og hos Ove føler jeg mig i trygge hænder."

"Resultatet af min tid hos Ove er at jeg ikke længere dagligt døjer med smerter i ryggen. Min krop er i bedre balance end den har været længe og jeg føler mig mere i kontakt med mig selv end jeg før har været. Jeg tror fuldt og fast på at vedholdenhed vil føre mig til målet og ønsket om en harmonisk krop og psyke og en balance mellem disse. Ove og hans behandlinger er en stor hjælp i denne retning og jeg kan varmt anbefale at investere tid og penge i en eller flere behandlinger hos Ove."